Bliv medlem af delebilforeningen !

Indmeldelsesblanket

Prøv noget nyt og spændende, spring ud som delebilist. Download indmeldelsesblanket her

Det er nemt at deltage

Det er nemt at være med i delebilsforeningen. Man reserverer bilerne over internettet via et brugervenligt bookingsystem. Du får udleveret en nøglebriksom kan låse den bil op, som du har reserveret. Bilnøglen er i handskerummet på magnetanordning.

Der er mange fordele

Du har adgang til nye sikre, miljøvenlige, komfortable og driftsikre biler. Du kan vælge en lille bil, når du ikke har brug for så meget plads, og en større bil, hvis du skal på weekend tur med fuld oppakning, flytte større ting mv. Der er cykelstativ til bilerne, og anhængertræk til trailer på udvalgte biler. I bilerne er manual, vigtige papirer, viskeskind, isskraber mv. Der er også mulighed for at leje en GPS. Der er endvidere tagbøjler og carbox, så bilerne også kan bruges til weekend-turen med meget oppakning. Det eneste du skal gøre er at fylde brændstof på med OK kortet, når det er nødvendigt. Vask af bilerne, service mv. varetages af foreningen. Autostole, cykelstativer mv. opbevares i vores opvarmede delebilsrum i varmecentralen med indgang i østgavlen på Munksøgård.

Klima- og miljøvenlig transport

Der er en stor miljøbelastning ved de nuværende biler og den måde vi bruger dem på. Det er derfor ønskeligt, at der bliver færre biler, mindre kørsel og mindre miljøbelastning. Erfaringerne viser, at delebiler bidrager til dette. Deltagelse i en delebilforening er en god mulighed for at udnytte fordelene ved de forskellige transportmåder ved at kombinere kollektive trafik, cykel og bil. Delebiler kan derfor blive en vigtig brik i et fremtidigt bæredygtigt transportsystem.

Delebiler passer bedst til fritidskørsel og mindre arbejdskørsel, hvor kørselsbehov til fx arbejde dækkes af kollektiv trafik eller cykel. Delebilen er en fleksibel løsning på de skæve ture til besøg, indkøb af større ting, weekend-ture, fritidsaktiviteter mv.

Det er billigere end du tror

Munksøgård Delebilforening er en brugerstyret non-profit forening, som kun skal dække omkostningerne ved udlejning af delebilerne. Vi har 3 medlemstyper. A-medlem (første medlem i husstand), B-medlem (efterfølgende medlemmer i husstand), og C-medlem (minimumsbruger, som har lavere indmeldelse og kontingent, men højere kilometerpris). Det kan økonomisk betale sig at være C-medlem, hvis man har et årligt bilkørselsbehov under ca. 500 km. Man kan også blive ventelistemedlem.

Man betaler et indmeldelsesgebyr og depositum, månedligt kontingent samt tids- og kilometerafhængige priser. Dine regning fremgår af vores bookingsystem og du betaler via tilknyttet dankort. Se de aktuelle takster på foreningens hjemmeside.

Alle med gamle biler opfordres selvfølgelig til at sælge dem, og melde sig ind i delebilforeningen. Hvorfor putte 25.000-35.000 kr. om året i en gammel upålidelig bil, når man kan køre i en mere miljøvenlig og sikker ny delebil. Når året er omme har du givet brugt færre penge på transport end ellers.

Hvis du vil have yderligere information kan du få kopi af vedtægter, medlemsvilkår og prisliste. Disse informationer er også at finde på denne hjemmeside.