Garantibil med one2move i Roskilde

Hvis du mangler en delebil

Garantibil for medlemmer i samarbejde med one2move i Roskilde

Det er typisk et problem, at vi har for få biler i weekender og ferier, og nogle medlemmer må opgive at få en delebil i disse perioder.

Derfor har vi indgået en aftale med biludlejningsfirmaet one2move i Roskilde, som giver alle i Munksøgård Delebilforening ret til at leje en udlejningsbil i perioder, hvor de ikke kan få en ønsket delebil, fordi den allerede er udlejet. Retten gælder hele året.

Foreningen refunderer prisforskellen mellem udlejningspris og delebilpris, hvilket sker ved at aflevere et særligt skema til kassereren. Medlemmet sørger selv for leje af udlejningsbilen, samt afhentning og aflevering.

Medlemmet skal opfylde og efterleve de betingelser, som udlejningsfirmaet stiller. Nedenfor kan du læse mere om detaljerne i ordningen.

Udlejningsfirma

Munksøgård Delebilforening har indgået en aftale med biludlejningsfirmaet one2move i Roskilde, som medlemmet skal benytte sig af for at få fordelene ved garantiordningen.

One2move i Roskilde ligger på Københavnsvej 261 i Roskilde (http://www.one2move.com/afdelinger/91/). Åbningstiden er mandag-fredag 9:00-17:00, lørdag-søndag 8:00-9:00 (tlf.: 41 81 30 00). Biler kan godt hentes og afleveres uden for dette tidsrum efter aftale. De udlejer lidt ældre biler, som er i god stand, og de er billigere end andre udlejningsfirmaer.

Som det fremgår af kortet nedenfor er det nemt at cykle der til. Enten fra Roskilde via Københavnsvej eller via cykelsti ved Trekroner Station, under motorvejen og op ad Gammel Marbjervej


View Larger Map

Vores aftale med one2move gør at du som medlem ikke skal betale depositum i forbindelse med billeje. Depositum er garanteret af Munksøgård Foreningen. Endvidere får Munksøgård Delebilforening 10% i rabat på udlejningsprisen, som tilfalder foreningen. Rabatten vil fremgå af regningen på biludlejningen.

Medbring bevis for medlemskab af Munksøgård Delebilforening

I forbindelse med leje af udlejningsbil skal du medbringe en kopi af seneste regning fra Munksøgård Delebilforening, som bevis på at du er medlem af Munksøgård Delebilforening. Den seneste regning finder du i bookingsystemet under menuen ”Regnskab”.

Udlejningsbiler som er omfattet af garantiordningen

Ordningen gælder kun biler som modsvarer vores delebiler i størrelse og prisklasse. Det gælder de biler på one2move´s hjemmeside, som hedder lille personbil og stor personbil. Lille personbil modsvarer C1, C3 ogC-Zero, og stor personbil modsvarer C3 Picasso og Berlingo. Ordningen omfatter således ikke deres varevogne og flyttebiler, som man selvfølgelig kan leje på deres almindelige betingelser. Garantiordningen gælder kun såfremt one2move i Roskilde kan levere en udlejningsbil i det ønskede tidsrum.

Afhentning og aflevering

Medlemmet booker selv udlejningsbilen, afhenter den og afleverer den igen.

Man kan købe billigere ekstra km på forhånd. Medlemmer skal købe km på forhånd, hvis det er hensigtsmæssigt, således at den samlede tur bliver billigst mulig.

Administration og refundering

Medlemmet lægger selv ud for udgifterne, og får prisforskellen mellem udlejningspris og delebilpris refunderet af Munksøgård Delebilforening via de månedlige regninger via PBS.

Munksøgård Delebilforening refunderer også udgifter til brændstof, hvilket gøres med følgende standardtakster. Lille personbil 0,64 kr. pr. km og for stor personbil 0,77 kr. pr. km.

Du udfylder dette skema.

Skemaet skal indeholde oplysninger om start- og sluttidspunkt, antallet af kørte km samt biltype, således at den tilsvarende delebilpris kan udregnes.

Det udfyldte skema samt regning fra one2move afleveres i postkasse til Lars Levin-Jensen, Munksøgård 21 eller via email med skannet skema og regning fra one2move. (delebil-betaling@munksoegaard.dk).

Almindelige betingelser

Medlemmet skal selvfølgelig opfylde og efterleve de almindelige betingelser, som One2move stiller i forbindelse med udlejning. Det gælder også one2moves regler for selvrisiko i forbindelse med evt. skader. Munksøgård Delebilforening refunderer således ikke evt. ekstra udgifter i forbindelse med skaber.

 

Rabat på udlejningsbil i Europcar

Hvis du mod forventning ikke kan få en garantibil gennem one2move i Roskilde har du som medlem også mulighed for at leje en udlejningsbil igennem Europcar med rabat. Europcar har fx biludlejning på Københavnsvej i Roskilde lige overfor MacDonalds.. Dette kan være praktisk i forbindelse med perioder, hvor Munksøgård Delebilforenings biler kan være overbooket fx i weekender og ferier. Europcar har fx biludlejning på Københavnsvej i Roskilde lige overfor MacDonalds.

Du kan checke Europcars standard priser på www.europcar.dk. Du får rabat på disse priser. Få rabatten oplyst når du kontakter Europcar.

Bestil Europcar udlejningsbil for Danmark på tlf. 8933 1133 mellem kl. 08.00 - 17.00
Bestil Europcar udlejningsbil for udland på tlf. 8933 1177 mellem kl. 08.00 - 17.00

Ved bestilling skal du opgive et aftalenummer. Klik på nedenstående links for at få oplyst aftalenummer for hhv. Danmark og udland.

For at få adgang til aftalenummeret bliver du spurgt om et brugernavn ("munken")
og et password, som er det nummer du bruger, når du tanker benzin.

Se vores aftalenumre hos Europcar