Ekstra udstyr til bilerne

Autostole

Autostole i forskellige størrelser findes i delebilsrummet. Autostolene er personligt udstyr, og ejes ikke af delebilsforeningen, som heller ikke har noget ansvar for deres stand. Hvis man ikke ønsker at andre skal benytte ens autostol, skal man skrive tydelig navn på autostolen.

Tagboks til Citröen Berlingo

Man skal reservere tagboks og tagbøjer hver for sig. Tagbøjlerne kan også reserveres separate, hvis man kun skal bruge dem. Tagboks og tagbøjler er et smart system, som ikke kræver brug af værktøj for montering. Der hænger en vejledning med billeder på indersiden af døren til delebilsrummet, som beskriver, hvordan man påmonterer tagboksen. Her kan vejledningen ses: tagboks til Citröen Berlingo

Tagboks til den gamle model af Citroën C3

Man skal reservere både tagboks og tagbøjer, hvis man skal bruge tagboksen. Tagbøjlerne kan også reserveres separat, hvis man kun skal bruge dem. Tagboks og tagbøjler er et smart system, som ikke kræver brug af værktøj for montering. Der hænger en vejledning med billeder på indersiden af døren til delebilsrummet, som beskriver, hvordan man påmonterer tagbøjler og tagboksen.  Her kan vejledningen ses:  tagboks til gammel Citroën C3

Tagboks til den nye model af Citroën C3

Tagbøjlerne til den nye model af Citroën C3 er anderledes end til den gamle model. Her kan vejledningen ses:  tagboks til den den nye model af Citroën C3

Cykelholder til Citroën C3

I delebilsrummet er der en cykelholder til Citroën C3, som monteres på bagsmækken.

Cykelholder til Berlingoen

Særlig cykelholder til Berlingoen monteres på knoppen af påhængstrækket.

Trailer til Berlingoen

Der er mulighed for at låne en større trailer til Berlingoen mod et mindre vederlag. Henvendelse til Jørn Erik, Munksøgård 33, tlf. 7741 0133. Vederlag afregnes direkte med Jørn Erik.

2 ekstra sæder til Berlingoen

I delebilsrummet findes to ekstra sæder, som hænger på reolen. Sæderne monteres nemt i bagagerummet i Berlingoen. Sæderne er med sikkerhedsseler. Sæderne hænges på plads igen efter brug.

Sikkerhedsnet til Berlingoen

I delebilsrummet findes et sikkerhedsnet til Berlingoen. Det monteres i siderne ved loftet over bagsædet, og vil således beskytte passagerer mod flyvende genstande fra højt læs placeret i bagagerummet under en hård opbremsning. 

Bagagerumsovertræk til Berlingoen

I delebilsrummet findes et bagagerumsovertræk til Berlingoen, som monteres i siderne lige bag bagsædet. Bagageovertrækket kan rulles ud, således at bagage i bagagerummet ikke er synligt ude fra, hvilket vil kunne modvirke tyveri fra bilen.

Startkabler

I delebilsrummet findes startkabler, som kan benyttes i tilfælde af et faldt batteri. Se hvordan de benyttes i bilernes brugsvejledning, som findes i bilerne. Brugsvejledningen beskriver, hvordan startkablerne skal monteres for ikke at skade det elektriske system på bilerne.